Boka Byggstädning

Byggstädning – vad ingår?

Att göra en byggstädning är nödvändigt för att en besiktningsman ska kunna göra en bra analys av bygget. Vad som exakt ingår kan man dock tycka lite olika om. Ofta handlar det om att få bort gips, spån och annat som blivit kvar efter ett bygge.

Många som anlitar en firma för sin byggstädning gör det för att få en grundlig städning först, för att sedan göra själva finstädningen själv. Andra anlitar gärna en firma som gör allt från att ta bort gips och spån, till finare städning.


Vår process för byggstädning ser ut enligt nedan.

1. Grovstädning

Under grovstädningen tas större föremål och smuts bort. Efter ett bygge kan det bli över många saker som måste tas bort innan finare städning kan påbörjas. Det här kan bland annat vara papp, kartong, tejp eller masonitskivor. Här görs även grövre dammsugning, avtorkning av tak och väggar. Vi erbjuder även bortforsling av bråtet, förutsatt att det finns ett önskemål om det.


2. Flyttstädning

Här rengör vi alla ytor från tak till golv. Vid rengöringen görs allt som ingår i ett flyttstäd vill du läsa mer om det så klicka här>. Endast nåbara fönster ingår. Ofta är detta inget problem, men lagerlokaler och liknande kan ha fönster som sitter högt uppe på väggarna och då kan det behövas extra kostnader för detta.


3. Finstädning

Det är nu som de sista detaljerna görs. Här tillkommer heller inga avgifter på priset.

Dock förutsätter det att lokalen är tömd från hinder som kan vara i vägen. Med detta menas saker som inte ska städas, exempelvis byggmaskiner och verktyg. Även byggmaterial skall vara bortforslat vid tiden för städningen.

 

Vad kostar en byggstädning?

Det är beroende på omfattningen men för att hålla kostnaden nere så debiterar vi alltid timpris för denna städning och inte kvadratmeterpris. Vi kostar 400 kronor exklusive moms per timme och person.

MJ Service Värnamo AB


Besöksadress:

Korslidvägen 3, 331 93 Värnamo


Telefon: +46(0)72-707 30 13

E-post: info@mj-service.se