Välkommen till MJ Service

Städning på dina villkor i Värnamo med omnejd!

Enterprise Magazine


Enterprise Magazine intervjuade oss. Läs gärna den artikeln här.

– Vi har alltid kört efter miljövänlighetsprincipen, då vi använder miljövänliga medel och gamla husmorsknep. Vi kör också med ”rent vatten” principen, då vi städar med ett visst vatten för att slippa använda kem, förklarar Jonas.


Våra värden


När vi städar vill vi kunna erbjuda den bästa servicen och försöker alltid att hålla ner kostnaden. Vi ser till att allt ingår i priset så priset du får av oss innefattar även alla våra omkostnader, du betalar inte dessa utöver priset du får av oss.

Vår kvalité


Oavsett om vi städar i ditt hem, utför flyttstädning eller hjälper till med en ombyggnation så ser vi alltid till att tillämpa vår 100% nöjd kund garanti.

Tjänster

Städning

Hemstädning


Djupstädning


Flyttstädning


Fönsterputs


Kontorsstädning


Övrigt enligt önskemål

Service

Golvläggning


Tapetsering/målning


Slyröjning


Tvättning av altan/plattor


Övrigt enligt önskemål

Hur arbetar vi?

1


Förfrågan


Oavsett hur du kommer i kontakt med oss –  via formulär, mail eller telefon så svarar vi tillbaka och bokar in en tid för ett gratis besök. Vi svarar så snabbt vi kan och är medvetna om att din tid är värdefull. 

2


Förbesiktning


När vi besöker dig görs en förbesiktning då vi noterar det du önskar runt uppdraget och vad vi anser om det. Vi kommer där och då överens om pris och diskuterar frågetecken som eventuellt har uppstått. Sedan kan du välja om du vill boka uppdraget eller inte.

3


Städuppdrag


Våran städfirma är proffs på städning. Att städa effektivt och miljövänligt är viktigt för oss, vi kan därför garantera dig att inga farliga kemikalier som kan lämna påverkan på dina möbler eller på miljön kommer användas.


4


Trygghet & Garanti


Vi tillämpar en besiktningsgaranti på alla våra uppdrag vilket ger dig extra trygghet som kund att arbetet utförs ordentligt och håller ett bra resultat. Du har alltid oss till ditt förfogande även efter städningen är avslutad. Vårt mål är att göra dig nöjd.Öppettider

Måndag - Tisdag
07:00 - 20:00
Onsdag
07:00 - 18:00
Torsdag - Fredag
07:00 - 20:00
Lördag - Söndag
08:00 - 15:00

Hitta oss

Kontakta oss