Städservice

Vad finns i våra tjänster?

Tjänsterna vi erbjuder är många och vi skräddarsyr lösningar individuellt efter ditt behov. Hemstäd, storstäd och fönsterputs är bara några av våra uppdrag. Oavsett ditt behov ser vi till att hitta en lösning som passar just dig.

 

 

Varför ska jag välja just era tjänster?

  • Inga start- eller framkörningsavgifter
  • Ingen miljöpåverkan
  • Du betalar ingen kemkostnad
  • Samma person varje gång
  • Vi värnar om miljön
  • Ingen bindingstid

 

Vi erbjuder både avtalsstädning och enstaka uppdrag.

 

Här kan du läsa mer om Avtalsvillkor >

 

Hur gör jag om jag vill ha era tjänster eller prova?

Ta kontakt med oss, ring > eller maila >, så skräddarsyr vi en lösning bara för dig. Vi bokar tid för en gratis förbesiktning som passar dig. Ständigt arbetar vi med fullständig sekretess och lämnar givetvis garantier på utfört arbete enligt överenskommelse. Vi erbjuder städservice i Värnamo, Anderstorop, Gislaved, Gnosjö och Ljungby.

 

Så här fungerar det om du vill ha våran städservice

  1. Gör förfrågan

Vare sig du ringer du oss eller kontaktar oss via formuläret på vår hemsida så bokar vi en gratis förbesiktning där du får en tid som passar dig. 

  1. Gratis förbesiktning

När vi besöker dig görs en förbesiktning då vi noterar det du önskar runt uppdraget. Vi kommer överens om pris och rätar ut frågetecken. Du kan sen välja att boka uppdraget med din underskrift eller inte. Vi skickar dig en kopia som pdf-fil via mail.

  1. Städuppdraget

Vi som jobbar här är proffs på städning. Vi utför miljövänlig städning hos dig, det innebär att vi gör ingen åverkan vare sig på miljön eller din fastighet med farliga kemikalier. Din fastighet kommer att ha en frisk behaglig doft.

  1. Trygghet och garanti

Vi tillämpar en besiktningsgaranti på alla våra uppdrag som ger dig extra trygghet som kund. Fakturering sker alltid efter godkändt uppdrag och under tiden har du oss till ditt förfogande oavsett frågor som uppkommer.

Städservice Värnamo, Städservice Gislaved

Städservice i Värnamo, Ljungby, Gislaved, Anderstorp & Gnosjö med omnejd

MJ Service Värnamo AB


Besöksadress:

Korslidvägen 3, 331 93 Värnamo


Telefon: +46(0)72-707 30 13

E-post: info@mj-service.se